Werkgever

-028  Sherpa - Max Kwikfit 100614U bent werkgever en overweegt iemand met een beperking in dienst te nemen? Dan kan Sherpa VoorWerk u daarbij helpen. Door een medewerker met een beperking in dienst te nemen, toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast beschikt u over een gemotiveerde, gedreven en geïnteresseerde arbeidskracht.

Ook in financieel opzicht kan het zinvol zijn om medewerkers met een beperking aan te trekken. U ontvangt bijvoorbeeld korting op WAO-, WIA- en WW-premies en heeft recht op loondispensatie. Dit betekent dat u slechts een gedeelte betaalt van het minimumloon voor de diensten van uw medewerker. Ook bent u de eerste vijf jaar na indienstneming volledig gedekt, mocht uw werknemer in de ziektewet terecht komen.

Wilt u via Sherpa VoorWerk een nieuw personeelslid aantrekken? Dan krijgt u daarbij kosteloze begeleiding door een jobcoach. Ook de nieuwe medewerker kan gebruik maken van de begeleiding van deze coach, die bijdraagt aan het optimale functioneren binnen uw organisatie. Tot slot kunt u administratieve begeleiding van de jobcoach ontvangen. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar het invullen van de nodige papieren.